Jacob Neestrup: Galatasaray'a büyük bir saygımız var

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray ile oynayacakları maçın öncesinde açıklamalar yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Jacob Neestrup: Galatasaray'a büyük bir saygımız var

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, "Yarınki maç bizim için önemli. Elimizden geleni yapacağız. Tabii ki gruptaki 6 maç da bizim için önemli olacak. İki hafta sonra sorarsanız bu maçın en önemli maç olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup ve futbolculardan Kamil Grabara ile Rasmus Falk, Galatasaray maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Andreas Corneliusun Galatasaray’a karşı oynayamayacağını söyleyen Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, "Rakip takıma büyük bir saygımız var. Yarınki maç bizim için önemli. Elimizden geleni yapacağız. Tabii ki gruptaki 6 maç da bizim için önemli olacak. İki hafta sonra sorarsanız bu maçın en önemli maç olduğunu söyleyebilirim" değerlendiremesinde bulundu.

"SEVILLA MAÇI HALA CANIMI SIKIYOR"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER