İYİ Parti’de yeni lider belli oluyor

İYİ Parti’de yeni genel başkanın belirleneceği 5’inci Olağanüstü Kurultay bugün gerçekleşecek. Sekiz yıldır Genel Başkanlık görevini sürdüren Meral Akşener’in de katılacağı kurultayda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın ve Mehmet Tolga Akalın yarışacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İYİ Parti’de yeni lider belli oluyor

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde alınan başarısız sonucun ardından yeniden aday olmayacağını ilan ederek, kurultay tarihini 27 Nisan olarak açıklamıştı. Bugünkü kurultayda İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, TBMM Grup Başkanı Koray Aydın ve Göç Politikaları Başkanı Mehmet Tolga Akalın yarışacak.

İYİ Parti’de yeni lider belli oluyor - Resim : 1

ÜÇ MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ ADAY

◊ Üniversite eğitimini 1992-1996 yılları arasında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan Akalın, Ergenekon ve Balyoz olarak adlandırılan kumpas davalarında müdafilik görevleri de yaptı. İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve beş dönem GİK üyeliğine seçilen Akalın, partinin Göç Politikaları Başkanlığını yürütüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER