İstanbul'da kuyumcu soygunu! Esnaf, yakaladığı soyguncuyu linç etmek istedi

Küçükçekmece İkitelli Caddesi’ndeki kuyumcudan altınları çalan 3 şüpheliden 1'i kaçarken çevredekiler tarafından yakalandı. Kuyumcu silahını çekerek ateş ederken çevredekiler sandalye ile vurularak yere yatırılan soyguncuyu linç etmek istedi. İhbar üzerine gelen polis ekiplerine teslim edilirken, kaçan 2 şüpheli aranıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul'da kuyumcu soygunu! Esnaf, yakaladığı soyguncuyu linç etmek istedi

Olay,saat 10.30 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi İkitelli Caddesi’nde bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 kişi, kuyumcuya girerek vitrinde bulunan altınları almaya çalıştı.

İstanbul'da kuyumcu soygunu! Esnaf, yakaladığı soyguncuyu linç etmek istedi - Resim : 1

Kuyumcu, şüphelileri durdurmaya çalışırken silah kabzasıyla yaralandı. Vitrinde bulunan altınların bir kısmını alan şüpheliler olay yerinden kaçmaya çalışırken kuyumcu peş peşe ateş etti.

İstanbul'da kuyumcu soygunu! Esnaf, yakaladığı soyguncuyu linç etmek istedi - Resim : 2

Şüphelilerden biri çevredekiler tarafından yakalandı. Sandalye ile vurulan şüpheli yere yatırıldıktan sonra linç edilmek istendi. Diğer iki şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER