İstanbul-Beykoz İlçe Seçim Kurulu AK Parti ve MHP’nin itirazını reddeti

AK Parti ve MHP'nin 31 Mart'ta yapılan mahalli idareler seçim sonuçlarına itiraz etmesinin ardından seçimi kazanan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in ardından AK Parti'nin adayı Murat Aydın ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik seçim kurulunun önüne geldi. İl Başkanı Özgür Çelik, "Beykoz’da oyların tamamının sayılmasına yönelik yapılan itiraz reddedildi. Geçersiz oyların sayılmasına yönelik bir itiraz yapıldı, o itiraz da reddedildi. Sürecin takipçisiyiz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul-Beykoz İlçe Seçim Kurulu AK Parti ve MHP’nin itirazını reddeti

AK Parti ve MHP'nin 31 Mart'ta yapılan mahalli idareler seçim sonuçlarına itiraz etmesinin ardından seçimi kazanan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, ilçe seçim kurulunun önüne geldi. Beykozlu çok sayıda vatandaş da seçim kurulu önünde toplandı. Köseler'i destekleyen vatandaşlar, meşaleler yakarak slogan attı.

Köseler'in ardından AK Parti'nin adayı Murat Aydın ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik seçim kurulu önüne geldi. Seçim kurulu AK Parti ve MHP’nin itirazını reddederek Alaattin Köseler’in Beykoz Belediye Başkanlığını onadı. İtirazların reddedilmesinin ardından CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ilçe seçim kurulu önünde bekleyen vatandaşlara konuşma yaptı.

"BEYKOZ'U BEYKOZLULAR YÖNETECEK"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER