İstanbul, Ankara, İzmir dahil 45 kentte alarm: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli yağışlar ve fırtına nedeniyle İstanbul, Ankara, İzmir dahil 45 kente sarı kodlu uyarıda bulundu. Bugün beklenen yağışların Marmara, Güney Ege, Batı Akdeniz ve Uşak çevreleri ile Kütahya'nın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji ve AKOM'un uyarılarının ardından beklenen sağanak İstanbul'da etkili olmaya başladı. İşte 20 Nisan cumartesi günü hava durumu raporu...

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul, Ankara, İzmir dahil 45 kentte alarm: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, (Sivas hariç) İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Kars çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; (Bilecik hariç) Marmara, Güney Ege, Batı Akdeniz ve Uşak çevreleri ile Kütahya'nın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının yurdun batı kesimlerinde yağışlı hava ile birlikte 2 ila 4 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

İstanbul, Ankara, İzmir dahil 45 kentte alarm: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu - Resim : 1

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER