İspanyol basını yazdı! Fenerbahçe, LaLiga'da yer alabilir mi?

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından bordo mavili taraftarlar sahaya inerken istenmeyen olaylar yaşandı. Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyetin saldırıya uğramasının ardından sarı lacivertliler olağanüstü kongre kararlı alırken ligden çekilmenin görüşüleceği açıklandı. Fenerbahçe, ligden çekilmenin yanı sıra başka bir lige katılmayı da masaya yatırırken İspanya'da LaLiga ihtimaline karşı durum değerlendirmesi yapıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İspanyol basını yazdı! Fenerbahçe, LaLiga'da yer alabilir mi?

Süper Lig'de Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sonrası İspanyol basınında sarı lacivertlilerin ligden çekilme düşüncesi ve başka ligde yarışma ihtimali değerlendirildi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yenerken maçın ardından yaşanan olaylar dünya futboluna damga vurdu.

Sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı maçın ardından saha içerisinde sevinç gösterisi yaptığı sırada bordo-mavili taraftarlar sahaya sahaya inerken istenmeyen olaylar meydana geldi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER