İki yıldır başkasına aşık ama karısından sekiz yıldır boşanamıyor… Ünlü oyuncu hayallerinin kadınına kavuşmak için gün sayıyor

Hollywood’un en gözde çiftlerinden biriyken sürpriz şekilde ayrılık kararı alan ünlü çift boşanmak için mahkemeye gitmelerinden 8 yıl sonra hâlâ kavgalarını sonlandırabilmiş değil. 2005’te başlayan aşkları 2016’da sonlansa da bitmeyen bu kavga sürekli manşetlerde yer almaya devam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İki yıldır başkasına aşık ama karısından sekiz yıldır boşanamıyor… Ünlü oyuncu hayallerinin kadınına kavuşmak için gün sayıyor

Evlat edindikleri çocuklarıyla birlikte toplam 6 çocuklu büyük bir aile olan ve yıllarca herkesin gıpta ederek baktığı bir çift haline gelen Brad Pitt ve Angelina Jolie Hollywood tarihine geçen bir boşanma hikâyesinin de kahramanları oldular.

2016’DAN BERİ BİR TÜRLÜ BOŞANAMADILAR

Bay ve Bayan Smith adındaki filmin setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıyan çift 2016'dan beri şiddetli bir yasal çatışmanın içinde.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER