İçişleri Bakanlığı tasarrufa gitti

Emniyet Genel Müdürlüğü tasarruf tedbirleri kapsamında Bakan Yerlikaya’nın dört yardımcısının özel kalemlerinde ve korumalarında çalışan 69 polisin görevlendirmesine son verdi, Yerlikaya’nın 2 koruma aracı kaldırıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İçişleri Bakanlığı tasarrufa gitti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile birlikte Bakan Yardımcısı olarak çalışan Bülent Turan, Münir Karaloğlu, Mehmet Aktaş ve Ramazan Sağlam’ın makamlarında görev yapan emniyet personelinin görevlendirmelerine son verildi. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) merkez birimlerinden Koruma Dairesi Başkanlığı kadrosunda bulunup bakan yardımcılarının özel kalemlerinde ve korunmasında geçici görevle çalışan 69 polisin görevleri sonlandırıldı. Dört bakan yardımcısının her birine biri şoför, diğeri koruma olmak üzere sadece ikişer polis bırakıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın konvoyunda yer alan araç ve koruma sayısı da azaltıldı. Bakan Yerlikaya’nın konvoyundaki 2 koruma aracı kaldırıldı.

İçişleri Bakanlığı tasarrufa gitti - Resim : 1

69 POLİSİN GÖREVİ SONLANDIRILDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER