Herkes onu konuşuyordu! Aaron Boupendza derken Alex de Souza...

Süper Lig'de Hatayspor'un Gabonlu futbolcusu Aaron Boupendza, Antalyaspor maçında 14 dakikada hat-trick yaparken akıllara Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde Alex de Souza'nın gösterdiği performans geldi...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Herkes onu konuşuyordu! Aaron Boupendza derken Alex de Souza...

Hatayspor'un Antalyaspor'u 6-0 yendiği maçta 4 gol birden atarak adından söz ettiren Aaron Boupendza, tam 14 dakika içinde hat-trick yapma başarısı gösterdi. Süper Lig'deki gol sayısını 7'ye çıkartan ve 8 gollü Vincent Aboubakar'a yaklaşan Boupendza, Süper Lig'deki ilk sezonunda tüm dikkatleri üzerine çekti.

24 yaşındaki Gabonlu futbolcu, maçın ardından yaptığı açıklamada ise ''Süper Lig'deki ilk sezonum. İlk sezonumda böyle tarihi bir şey yapmış olmak beni çok mutlu etti.'' sözlerini kullanmıştı.

Herkes onu konuşuyordu! Aaron Boupendza derken Alex de Souza... - Resim : 1

EN HIZLI HAT-TRICK DERBİDE OLMUŞTU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER