Herkes kilosunu eleştiriyor ama ülkesinin geleceği onun ellerinde: Kenara çekilin... Gerçek kraliçe geliyor!

Birçok kişiye göre sadece masallarda ya da tarih kitaplarının sayfalarında kalması gereken krallar, kraliçeler, prensler ve prensesler Avrupa'nın göbeğinde hala varlıklarını sürdürüyor. Her ne kadar karşıtları, tarihin her döneminden daha fazla olsa da bu monarşi aileleri bir tür ülke tanıtımına katkı da sağlayarak varlıklarını koruyor. Elbette zaman zaman magazin basınına da bol bol malzeme veriyorlar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Herkes kilosunu eleştiriyor ama ülkesinin geleceği onun ellerinde: Kenara çekilin... Gerçek kraliçe geliyor!

Bu arada son iki gündür Avrupa'da iki kraliyet ailesi kelimenin tam anlamıyla gövde gösterisi yapıyor. Ülkelerinin tahtında oturan ikisi de akran olan iki kral eşleriyle birlikte buluştu.

Tabii bu buluşmada gösterişli kıyafetler, aile yadigarı nişanlar, taçlar ve mücevherler havada uçuştu. İki aile dün gece de resmi bir yemekte bir araya geldi.

İşte o yemekte iki kralı da onların eşleri olan iki kraliçeyi de gölgede bırakan biri vardı: Ev sahibi tlkenin gelecekteki kraliçesi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER