Hem müzakere hem mücadele

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bundan sonra bu ülkeyi kurtarmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Sizlere güç veren, sizlerden güç alan, sokaktan korkmayan, meydandan çekinmeyen, müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık. Beni seven arkamdan gelsin” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hem müzakere hem mücadele

CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün Denizli ve Manisa’da yerel seçimde kazanılan belediyeleri ziyaret etti, halkla buluşmalara katıldı. Özgür Özel konuşmalarında özetle şu mesajları verdi:

(AK Parti ve MHP’den devralınan belediyelerin borçları) Belediyelerimizin toplam borcu konusunda bir çalışmamız var; rapor hazırlıyoruz. Önümüzdeki hafta Sayın Cumhurbaşkanı ile görüştüğümüzde bu konuyu değerlendireceğimizi tahmin ediyorum. Sonuçta Türkiye ekonomisinin yüzde 80’inin bulunduğu belediyeleri yönetiyoruz. Oralardaki harcamalar, aksaklıklar, geçmişteki israflar sadece bizim konumuz değil.

Hem müzakere hem mücadele - Resim : 1

ZAFER DEĞİL GÖREV

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER