Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması: Halihazırda çalışma bulunmamaktadır

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranlarının artırılacağına ilişkin iddialarla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Halihazırda KDV oranlarında artış yapılmasına yönelik herhangi bir çalışma bulunmamaktadır" denildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması: Halihazırda çalışma bulunmamaktadır

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Son günlerde KDV ile ilgili yaptığımız Tebliğ düzenlemesinden hareketle KDV oran artışı yapıldığı, mal ve hizmetler itibarıyla KDV oranlarının belirlendiği listeler arasında kaydırma yapılarak oran artışları yapılacağı yönünde haberler yapıldığı görülmektedir. Vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi açısından aşağıdaki açıklamaların yapılması gerekli görülmüştür.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER