Hatay'da sahte içki kâbusu: Babasından 17 gün sonra hayatını kaybetti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde evde içtikleri sahte içkiden zehirlenen İlkay Dikmen (40), babası Naci Dikmen'in (64) ölümünden 17 gün sonra hayatını kaybetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hatay'da sahte içki kâbusu: Babasından 17 gün sonra hayatını kaybetti

İlçede 4 Eylül günü 12 kişi, sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavi görenlerden Muharrem K. (62), Celal Daher (63) ve Naci Dikmen (64), iki gün sonra yaşamını yitirdi. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, sahte içkilerin temin edildiği değerlendirilerek gözaltına alınan 10 şüpheliden 1’i tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İskenderun Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım tedavisi devam eden 9 kişiden, Naci Dikmen’in oğlu İlkay Dikmen de babasının ölümünden 17 gün sonra hayatını kaybetti. Dikmen’in cenazesi, dün Çankaya Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hatay'da sahte içki kâbusu: Babasından 17 gün sonra hayatını kaybetti - Resim : 1

'ALLAH KİMSEYE BABA ACISI GÖSTERMESİN' PAYLAŞIMI YAPMIŞ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER