Hastalık yüzünden iki memesini de almışlardı: 'Soyundum ve aynaya baktım... İşte o zaman tamamen yıkıldım'

"Doktor kontrolünden sonra eve döndük. Soyundum ve aynaya baktım... İşte o anda tamamen yıkıldım." Bu sözler ünlü bir oyuncuya ait. Anlattığı da öyle sıradan bir durum değil. Zaten fiziksel hastalığıyla mücadele eden bir kadını, psikolojik olarak da çok sarsacak bir durumla yüzleşti bu oyuncu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hastalık yüzünden iki memesini de almışlardı: 'Soyundum ve aynaya baktım... İşte o zaman tamamen yıkıldım'

Hiç ummadığı bir anda, bütün testleri "temiz" çıkmışken bir anda meme kanserine yakalandığını öğrendi.  Sonra da doktorunun önerisiyle ameliyat masasına yattı.

Hastalığı henüz ilk evredeydi... İki memesi birden alındı ve sonrasında kemoterapi tedavisi gördü. Estetik cerrahi sayesinde hastalık yüzünden kaybettiği fiziksel görünümüne yeniden kavuştu.

Onun söylediğine göre ise bu tedavinin en zor kısmı, iki memesinin de alındığı ameliyattan sonra bedeninin değişen halini bir ayna karşısında görmekti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER