Haluk Görgün: Simülasyon teknolojileri dünyada artan bir önem kazandı

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni nesil simülatör üretim, eğitim ve test merkezinin açılışına katılan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Son yıllarda simülasyon teknolojileri dünyada artan bir önem kazandı. Askeri simülatör ve eğitim sistemleri, pazar büyüklüğü 2022 yılında 9,2 milyar dolar olarak gerçekleşmiş olup, bu rakamın 2027 yılına kadar yıllık bileşik yüzde 5,6 oranında büyüyerek 12,2 milyar dolar seviyesine ulaşması öngörülmektedir" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Haluk Görgün: Simülasyon teknolojileri dünyada artan bir önem kazandı

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yeni nesil simülatör üretim, eğitim ve test merkezinin açılışına katıldı.

 

"BÖLGEDE 20 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER