Göztepe'den nokta atışı transferler! 14 gollük katkı...

Ara transfer döneminde Ramon-Pascal Lundqvist, Heliton, Turgay Gemicibaşı ve Romulo Cardoso’yu kadrosuna katan Göztepe, bu futbolcuların toplam 10 gol, 4 asistlik performansıyla Süper Lig’e yükselirken önemli katkı aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe'den nokta atışı transferler! 14 gollük katkı...

Trendyol 1. Lig'de bitime iki hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Göztepe, bu sezon birçok oyuncusundan maksimum verim alırken, devre arasında transfer ettiği Ramon-Pascal Lundqvist, Heliton, Turgay Gemicibaşı ve Romulo Cardoso da önemli işler yapmayı başardı.

Sezonun birçok bölümünde gol yollarında sorunlar yaşayan sarı-kırmızılılarda, Romulo Cardoso'dan 5 gol 3 asistlik katkı alırken, üretken bir takım haline geldi.

Ramon-Pascal Lundqvist ile de orta saha ve hücum bölgesinin etkili olan İzmir ekibi, İsveçli futbolcunun da 4 gol, 1 asistlik performans göstermesini sağladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER