Görüntüler beğeni toplamıştı... Fenomen olan esnafa Emniyet'ten teşekkür plaketi

Bursa’da kimlik kontrolü yapan polisten kaçan şüpheliyi, iş yerinin önünde çay içerken yakalayan İshak Kukaroğlu’na, emniyetten teşekkür plaketi geldi. İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, makamında ağırladığı Kukaroğlu’nu cesaretinden dolay tebrik etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Görüntüler beğeni toplamıştı... Fenomen olan esnafa Emniyet'ten teşekkür plaketi

Olay 13 Nisan saat 18.00 sıralarında, Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde meydana geldi. Polis ekiplerinin caddede kimlik kontrolü yaptığını gören şüpheli koşarak uzaklaşırken; polisler de takibe alıp peşinden koştu.

Görüntüler beğeni toplamıştı... Fenomen olan esnafa Emniyet'ten teşekkür plaketi - Resim : 1

Polisler, ara sokaklara girip izini kaybettirmeye çalışan şüpheliyi yakalamak için takviye ekip istedi. Bu sırada Bahçe Sokak'taki iş yerinin önünde oturup çay içen erkek kuaförü İshak Kukaroğlu, İlkbahar Caddesi istikametine kaçan kişiyi görünce aniden yola atladı. Kukaroğlu, yakalayıp yere yatırdığı şüpheliyi polislere teslim ettikten sonra da masaya dönüp çayını içmeye devam etti.

Görüntüler beğeni toplamıştı... Fenomen olan esnafa Emniyet'ten teşekkür plaketi - Resim : 2

OLAY ANI KAMERADA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER