Girişimcilere 713.7 milyon tl’lik destek

Girişim bankacılığında 10. yılını dolduran TEB, bu süre zarfında 2 bini aşkın girişimcinin toplamda 713.7 milyon TL’lik yatırım almasını sağladıklarını duyurdu. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, “Hepimizin yapmaktan gurur duyduğu işler vardır. Bizim de en gurur duyduğumuz işlerimizden biri girişim bankacılığı” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Girişimcilere 713.7 milyon tl’lik destek

İnovatif iş fikirlerini ekonomiye kazandırmak amacıyla 2013’te hayata geçirdiği girişim bankacılığında 10. yılını dolduran Türk Ekonomi Bankası (TEB), 10 yılda 2 bini aşkın girişimciye ulaştı. Banka, bu girişimcilerin toplamda 713.7 milyon TL yatırım almasına ve 191 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmesine aracılık ettiğini duyurdu.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici, “Hepimizin yapmaktan gurur duyduğu işler vardır. Bizim de en gurur duyduğumuz işlerimizden biri girişim bankacılığı. Bundan tam 10 yıl önce, Türkiye’de bu alandaki ilk banka olarak hep beraber yola çıktık” dedi.

YÜZDE 40’I ANADOLU’DAN

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER