Galatasaraylı futbolculardan şampiyonluk sözleri: Bir adım daha yaklaştık

Galatasaraylı futbolcular Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay, Adana Demirspor'u 3-0 yendikleri mücadeleyi değerlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaraylı futbolculardan şampiyonluk sözleri: Bir adım daha yaklaştık

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'da oyuncular galibiyeti değerlendirdi.

Takımda aile havası olduğunu söyleyen Kerem Demirbay, "Bu takım gurur verici. Giren, oynayan, çıkan her oyuncuda pozitiflik var. Bir aile ortamı var. Çok mutluyum. Gol goldür. Benim için önemli olan takım. Çok şükür çok iyi gidiyor. 7 puan öndeyiz, görevimizi yerine getirdik." dedi.

Takımın kalitesine vurgu yapan Kaan Ayhan, "Geçen sezon kış transfer döneminde geldim ve istediğim süreyi alamadım. Kalite çok yüksekti. Bu sezon da aynı. Bazen siz, bazen arkadaşınız yedek oturuyor. Takımda herkes aynı istek ve aynı arzuyu ortaya koyuyor. Sadece Galatasaray'ı düşünüyoruz. Bu şekilde 15 maçlık seri yakaladık." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER