Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçıyla 'dalya' diyecek!

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında oynaması durumunda sarı-kırmızılı formayla 100. resmi karşılaşmasına çıkacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçıyla 'dalya' diyecek!

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında salı günü Hatayspor ile evinde mücadele edecek olan Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılılardaki kariyerinde önemli bir eşiği geçecek. Barış Alper, bordo-beyazlılar karşısında görev alması durumda Galatasaray ile 100. resmi maçına çıkacak.

2021 yılında 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nden transfer edilen 23 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ona farklı pozisyonlarda verdiği görevleri de başarılı bir şekilde uygulayan Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılılarda santrfor, sağ kanat, sol kanat, orta saha, sol bek ve sağ bek bölgelerinde oynadı.

Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçıyla 'dalya' diyecek! - Resim : 1

99 maç, 8 gol, 1 şampiyonluk

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER