Galatasaray'da seçim yarışı başladı! Dursun Özbek ve Süheyl Batum'un yönetim kurulu listeleri belli oldu

Sarı kırmızılı kulübün başkan adayları yönetim kurulu listelerini dün divan başkanlığına teslim etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da seçim yarışı başladı! Dursun Özbek ve Süheyl Batum'un yönetim kurulu listeleri belli oldu

Galatasaray Kulübü’nde 25 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul’da başkanlığa yeniden aday olan Dursun Özbek, listesini dün divan başkanlığına teslim etti. Listede şu anki yönetim kurulundan Rıza Tevfik Morova, Dikran Gülmezgil, Cansu Ak Yılmaz ve Cem Soylu bulunmazken, Sedat Artukoğlu, İbrahim Hatipoğlu, Ali Yüce ve Fatih Demircan yeni isimler olarak yer aldı.

ÇOK ADAYLI SEÇiM BiZi MEMNUN EDER

Listesini teslim ettikten sonra seçimden beklentilerini anlatan Özbek, “Çok adaylı bir seçim Galatasaray için en önemli husustur. Bunun böyle olması beni ve arkadaşlarımı memnun etmiştir. Herkes Galatasaray’a daha iyi hizmet vermek için yarışa giriyor” dedi. Başkanlık seçiminin şampiyonluk yarışı veren erkek ve kadın futbol takımlarını etkilememesi için özel çaba sarf ettiklerini belirten Özbek, “Seçim dönemi aynı döneme denk geldi ama şu anda ilgilendiğimiz konu, konsantrasyonumuzun bozulmaması” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER