Galatasaray'da Hakim Ziyech sürprizi! Icardi'yi bile solladı

Galatasaray'ın zor geçmesi beklenen deplasmanı Alanya’da kalitesini konuşturan Hakim Ziyech ilginç bir istatistiğe sahip... 937 dakikaya 5 gol, 3 asist sığdıran ve 108 dakikada bir ağları sarsan Faslı oyuncu, süre-skor katkısında takımın en iyisi oldu. Mauro Icardi ise 127 dakikada bir tabelayı değiştirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Hakim Ziyech sürprizi! Icardi'yi bile solladı

Alanyaspor deplasmanında ikinci yarıda oyuna giren Hakim Ziyech, ilk golü hazırladı, jeneriklik bir şutla ikinci golü attı ve kilidi çözen isim oldu. 4-0 kazanılan mücadelenin kahramanlarından olan yıldız oyuncuyu Okan Buruk da iyi performansından dolayı ödüllendirip Pendik maçında ilk 11 şansı verecek.

41 maçta 37 kez katkı verdi

Sabah'ın derlediği habere göre; Sarı-Kırmızılı formayla şu ana kadar 18 maça çıkan Hakim Ziyech, sahada kaldığı 937 dakikaya 5 gol-3 asist sığdırdı. Ortalama 108 dakikada bir tabelayı değiştiren Ziyech, skora etki etmede takım arkadaşlarını geride bıraktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER