Galatasaray'da başkan adayı İbrahim Özdemir, listesini Divan Kurulu'na sundu

Galatasaray Kulübü’nde başkan adaylarından İbrahim Özdemir, 19 Haziran’da yapılacak olan genel kurul ve başkanlık seçimi için listesini Divan Kurulu’na sundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da başkan adayı İbrahim Özdemir, listesini Divan Kurulu'na sundu

Güzel bir liste oluşturduklarına inandıklarını dile getiren İbrahim Özdemir, "Listelerimizi verdik. Güzel bir liste oluşturduğumuza inanıyorum. Uyum içerisinde çalışacak, Galatasaray’ın bütün konularına hakim, her listemizdeki arkadaşımızın arkasında uzmanlık var. Mahcup olmayız inşallah Galatasaray camiasına karşı. Galatasaray’ın bütün meselelerini bilerek geliyoruz. Liseli ve lisesiz ayrımı yapmadan bütünüyle Galatasaray’ı temsil edecek bir liste oluşturduk. Hayırlı olsun. Hiç kimse Galatasaray’ın geleceği ile alakalı şüpheye kapılmasın. Galatasaray emin ellerdedir. Galatasaray akı selimdir. Bu aklı selimin seçimlerde galip geleceğine ve birleşmenin inşallah sadıkta olacağına inanıyorum. Diğer aday arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir’in listesi şöyle:

Yönetim (Asil): Mustafa Tanrıyar, Mustafa Keten, Hilmi Develi, Volkan Vural, Cemal Sedat Dayıoğlu, Murat Atay, R. Selim Demir, Banu Kavak, Ali Fatinoğlu, Tamer Koldaş

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER