Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı: Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacağını düşünmüyorum

Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Nihat Kırmızı, Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanında puan kaybetmesi ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında avantaj yakalamasıyla ilgili olarak "Büyük bir avantaj elde etmemize rağmen henüz biten bir şey yok" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı: Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacağını düşünmüyorum

D-Smart’ta ekranlara gelen ‘Haftanın Konuğu’ programında açıklamalarda bulunan Kırmızı; "Galatasaray son düzlüklere psikolojik olarak daha iyi hazırlanabiliyor. Bu psikolojiyi yönetmek kolay değil ama biz bunlara alışkın bir kulübüz. Konsantrasyonu bozmadan önümüze bakıyoruz. Adana Demirspor’u yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe maçına kadar puan farkını korumak istiyoruz” diye konuştu.

Fatih Terim'li Panathinaikos liderlik maçında AEK'e farklı kaybetti! Samet Akaydin'dan büyük hata

"DERBİDE YABANCI HAKEM OLMAZ"

Kırmızı; “2-3 haftadır yabancı VAR hakemlerinin gelmesiyle de hakem tartışmaları biraz azaldı. Türk hakemlerini destekliyorum. Eğer katkı sağlayacaksa yabancı hakeme karşı değilim” derken “Yabancı hakem getirilme durumuna geldiğimize göre eksikliğimiz ortaya çıkıyor. Fenerbahçe derbisinde orta hakemin yabancı olacağını düşünmüyorum ama adil olduğu sürece bizim için kimin yönettiğinin önemi yok” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER