Galatasaray - Sivasspor maçında tartışmalı pozisyon! Icardi yerde kaldı ve penaltı bekledi, Arda Kardeşler devam ettirdi

Süper Lig'in 35. haftasında oynanan Galatasaray - Sivasspor maçında tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı. Icardi'nin içinde olduğu ve Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyonda Arda Kardeşler oyunu devam ettirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray - Sivasspor maçında tartışmalı pozisyon! Icardi yerde kaldı ve penaltı bekledi, Arda Kardeşler devam ettirdi

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında oynanan Galatasaray - Sivasspor maçında Galatasaray'ın penaltı beklentisi oldu.

Maçın 33. dakikasında Köhn'ün soldan yerden ortasında Icardi ceza alanında topa vurmak isterken yerde kaldı ve kısa süreli sakatlık geçirdi. Arda Kardeşler oyunu devam ettirdi.

Galatasaraylı futbolcular, kenar yönetimi ve taraftarların penaltı beklediği pozisyon sonrası VAR'dan izleme önerisi gelmedi ve oyun devam etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER