Galatasaray, Sivasspor karşısında 16'da 16 ve rekor için sahada! İşte Okan Buruk'un ilk 11'i

Sezonun bitimine 4 hafta kala 4 puan farkla lider olan Galatasaray, bu akşam saat 19.00’da Sivasspor’u konuk edecek. Ligde son 15 maçını kazanan 93 puanlı sarı kırmızıl ekip, bugün oynayacağı karşılaşmadan 1 puan alsa dahi bir sezonda en çok puan toplama rekorunu kıracak. Hakem Arda Kardeşler’in yöneteceği maç öncesi Galatasaray’da sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray, Sivasspor karşısında 16'da 16 ve rekor için sahada! İşte Okan Buruk'un ilk 11'i

Trendyol Süper Lig’de sezonun bitimine 4 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, bu akşam sahasında EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak. RAMS Park’ta saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Ligde son 15 maçı kazanan Galatasaray, sahaya tam kadro çıkacak.

F.BAHÇE’Yi YAKALAMIŞTI 

93 puanlı sarı kırmızılı takım, bugün 1 puan alsa dahi bir sezonda en çok puan toplayan takım unvanını elde edecek. 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayan Fenerbahçe, 3 puanlı sisteme geçilmesinin ardından ligde bir sezonda en fazla puan alan takım konumunda bulunuyordu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER