Galatasaray Dursun Özbek'ten Ali Koç'a Abdülkerim Bardakcı göndermesi: Onlar burun kıvırdı

Dün 5 oyuncusu ile sözleşme yenileyen G.Saray’da Başkan Dursun Özbek’ten Ali Koç’a Abdülkerim üzerinden gönderme. Ali Koç’un Abdülkerim ile yaptığı konuşmada “Sen 20 milyon lira eder misin?” dediği iddia edilirken bu sözlere atıfta bulunan Özbek, Abdülkerim’i hitaben “Performansınla birçok kişiyi düşüncelerine pişman ettin” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray Dursun Özbek'ten Ali Koç'a Abdülkerim Bardakcı göndermesi: Onlar burun kıvırdı

Galatasaray, dün kaptan Fernando Muslera, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz ile sözleşme yeniledi. RAMS Park’taki törende Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kulübe katkıları için teşekkür etti. Özbek, Abdülkerim Bardakcı ile yaptığı görüşmede “Sen 20 milyon lira eder misin” dediği iddia edilen ezeli rakip Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a milli oyuncu üzerinden şu göndermeyi yaptı:

HEDEFİM EFSANELER ARASINA GİRMEK

“Abdülkerim Bardakcı... Kimileri sana burun kıvırdı, biz senden hiç şüphe etmedik. Sen de performansınla birçok kişiyi düşüncelerine pişman ettin. Önünde uzun başarılı yıllar var. Sana da büyük bir teşekkürlerimi gönderiyorum.”Abdülkerim ise Geldiğimde iyi oynayarak, efsaneler arasına girmek istediğimi söyledim. İnşallah hayallerim doğrultusunda güzel bir şekilde ilerlerim” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER