Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten, Bankalar Birliği açıklaması!

Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için hazırlıklarda son aşamaya geldiklerini söyleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Dönemimiz bitmeden bu sözümüzü tutarak yeni yönetimin Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş şekilde göreve başlamasını sağlayacağız" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten, Bankalar Birliği açıklaması!

Galatasaray Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı, RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşiyor. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek de divan kurulunda açıklamalarda bulundu.

"Çözüm, Bankalar Birliği borçlarını ödeyip bu anlaşmadan çıkmaktır"

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin 9 aylık bilançoda yaklaşık 600 milyon liralık kar açıkladığını hatırlatan Özbek, "Bu seviyeyi sene sonuna kadar taşımak istiyoruz. Ancak yükselen faiz oranları ve piyasa koşullarında hiç kolay olmayacak. Dolayısıyla kulübümüzün imkanlarını kullanıp bu faiz sarmalından çıkmanın yollarını bulmalıyız. Çözüm, Bankalar Birliği borçlarını ödeyip bu anlaşmadan çıkmaktır. Bugün mutlulukla ifade etmek isterim ki Galatasaray Spor Kulübü bu konuda hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Dönemimiz bitmeden bu sözümüzü tutarak yeni yönetimin Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş şekilde göreve başlamasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER