Flaş iddia! 'Galatasaray transfer yapamaz, çünkü...'

Galatasaray Eski Sportif A.Ş Yöneticisi Levent Nazifoğlu, sarı kırmızılı kulüple ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Flaş iddia! 'Galatasaray transfer yapamaz, çünkü...'

Radyospor'a konuşan Nazifoğlu, gündem yaratacak sözler sarfetti...

- Seçimde oy kullanamadım çünkü cezalıydım ama oy kullansaydım Dursun Özbek'e oy vermezdim. Böyle bir sonuç beklemiyordum. Çünkü; üyelere olan inancımı kaybetmiştim ama yanılmışım farklı bir sonuç çıktı. Galatasaray'da vesayet sona ermiştir. Liseli arkadaşlarımız 'Liseden olanlar kazansın.' diye bakıyorlardı ve artık onlar da düşüncelerini değiştirdiler. Böyle olunca Dursun Özbek'e yolun sonu gözüktü.

- Dursun Özbek kazansaydı bu seçim son seçim olurdu ama artık umudum var. Mustafa Cengiz son derece dürüst bir insan, kulüp yöneticiliğinin nasıl olacağını şimdi göreceğiz. Çok tecrübeli değiller ama 4 ay kulübü yönetecekler bunu göreceğiz. Keşke 4 aylık bir seçim olmasaydı bu onları yaptıkları tüm görüşmelerde olumsuz etkileyecektir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER