Fenerbahçe'nin kabusu Bülent Uygun

Fenerbahçe ile sahasında 2-2 berabere kalan Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un son sezonlardaki Fenerbahçe karnesi dikkat çekici. İşte detaylar...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'nin kabusu Bülent Uygun

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 90+4'te penaltıdan yediği golle 2-2 berabere kalırken; teknik direktör Bülent Uygun, Fenerbahçe karşısındaki başarılı performanslarına bir yenisini ekledi.

Ocak 2024'te Servet Çetin'den görevi devralan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu sezon deplasmanda Fenerbahçe'ye puan kaybı yaşatan ilk Türk teknik direktör oldu. Sarı-lacivertliler bu sezon sadece Adana Demirspor deplasmanında golsüz beraberlik yaşamıştı.

Bülent Uygun ile İsmail Kartal daha önce bir kez karşı karşıya gelmişti ve 2019-2020 sezonundaki buluşmanın galibi Kayserispor ile Uygun olmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER