Fenerbahçe'nin hedefi Edin Visca! 5 milyon euroya...

Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Edin Visca için resmi adım atılıyor. Sarı lacivertli yönetim hem oyuncunun transferi çok istemesi hem de sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması nedeniyle 5 milyon Euro'ya Başakşehir'le anlaşmayı planlıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'nin hedefi Edin Visca! 5 milyon euroya...

Teknik direktör Ersun Yanal'ın mutlaka takımında görmek istediği Boşnak yıldız için yönetim düğmeye basıyor. Başakşehir'in Galatasaray'la oynayacağı maçın ardından resmi görüşmelerin yapılması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in bu transferi bitirmeyi planladığı rakam 5 milyon Euro...

Başakşehir oyuncudan daha yüksek bir bonservis geliri elde etmek istese de hem Visca'nın gelecek sezon bitecek olan sözleşmesi hem de oyuncunun Avrupa'dan aldığı tekliflere rağmen Fenerbahçe'yi çok istemesi Kanarya'nın elini güçlendiriyor.

Krunic etkisi de var

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER