Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan oyunculara: 5'te 5 bizi şampiyonluğa götürecek

Sivasspor beraberliğiyle Galatasaray'ın 4 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi hazırlıkları İsmail Kartal'ın motivasyon konuşmasıyla başladı. Toplantıda takım kaptanları da söz aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan oyunculara: 5'te 5 bizi şampiyonluğa götürecek

Fenerbahçe, Sivasspor beraberliği ile birlikte şampiyonluk yarışında iddiasına sürdürebilmek için Galatasaray’ın puan kaybetmesine beklemek zorunda kalsa da teknik ekip ile futbolcuların morali ve motivasyonu yüksek. 2-2 tamamlanan Sivas deplasmanı dönüşünde 1 gün izin yapan sarı lacivertliler ilk kez bir araya geldiği çarşamba günkü antrenmana teknik direktör İsmail Kartal’ın konuşması damga vurdu.

"Kazanalım, sonrasını göreceğiz'

Takımını etrafına toplayan Kartal “Ben önümüzdeki 5 maçı da kazanırsak şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum. Rakibimiz bu hafta Adana’da Demirspor’a puan kaybedebilir. Burayı galibiyetle geçse bile Olimpiyat Stadı’nda oynayacakları bir Karagümrük maçı var. Son hafta oynayacakları Konyaspor karşılaşması da Galatasaray’a puan kaybı yaşatacak kadar kritik bir maç. Biz çıkıp 5 maçımızı da kazanalım, sonrasında olacakları göreceğiz” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER