Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan değişiklik ve penaltı sözleri: Fred'i korumak istedik! En iyi penaltı atan oyuncularımız atamadı

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Olympiakos'a penaltılarda kaybedip Avrupa'ya veda ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan değişiklik ve penaltı sözleri: Fred'i korumak istedik! En iyi penaltı atan oyuncularımız atamadı

Olympiakos'a penaltılarda kaybedip UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne çeyrek finalde veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"İKİNCİ GOLÜ BULAMAYINCA OYUNCULARIM STRES YAPTI"

Maça muhteşem taraftarımızın önünde çok iyi başladık. İlk devre çok tempoluyduk ve istediğimiz golü bulduk. İkinci yarıda da üstünlük bizdeydi. Sonuçta ikinci golü bulamadık ve oyuncularım stres yaptı. Sonuçta penaltılarla elenmek kötü oldu. Ortaya koyduğumuz mücadeleden dolayı takımıma teşekkür ediyorum. Turu geçmeyi hak etmiştik. İkinci golü bulamadık, tutu geçemememizin sebebi bu ikinci golü bulamamak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER