Fenerbahçe'de İsmail Kartal hedefte! Son hamlesi olay oldu... Çok konuşulan İrfan Can Kahveci kararı...

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, eleştiri oklarının hedefinde... Avrupa'da oynanan Olympiakos maçında da tenkit edilen sarı lacivertli ekibin hocasının Sivas maçının son saniyelerinde yaptığı hamle ise çok konuşuldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'de İsmail Kartal hedefte! Son hamlesi olay oldu... Çok konuşulan İrfan Can Kahveci kararı...

UEFA Konferans Ligi çeyrek finalindeki Olympiakos maçındaki oyuncu tercihleri nedeniyle eleştirilen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bir kez daha hedef tahtasında...

Avrupa'dan elenen sarı lacivertli ekipte teknik direktör İsmail Kartal, Olympiakos ile Pire'de oynanan maçta yaptığı rotasyon ve Zajc-Krunic orta saha kurgusu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kadıköy'de oynanan rövanşta özellikle Fred ve Dzeko'nun kenara alınması ve sonrasındaki değişikliklerin takımda olumsuz etki yaratması sonrası karşılaşma penaltılara kadar gitmiş ve temsilcimiz Avrupa'ya veda etmişti.

DZEKO VE TADIC'IN SÜRELERİ AZALDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER