Fenerbahçe ve Gazişehir, Süper Lig'e hazır mı? Analiz, değerlendirme...

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Gazişehir ile Fenerbahçe, Süper Lig'e hazır mı? Misli.com'dan Cengiz İzmitli ve Serkan Çalışır, sizler için bu iki takımı değerlendirdi...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe ve Gazişehir, Süper Lig'e hazır mı? Analiz, değerlendirme...

FENERBAHÇE

Geçtiğimiz sezona Ali koç başkanlığında Phillip Cocu ile başlayan, Erwin Koeman ile devam eden ve sezonu Ersun Yanal ile bitiren Fenerbahçe, uzunca bir süre düşme hattıyla temas halinde olmasına rağmen ligi 6. sırada tamamlamıştı.

Sportif Direktör Damien Comolli'nin Ayew, Benzia ve Slimani'yi takıma kazandırması ilk başta olumlu gözükse de haftalar ilerledikçe iki isim de takımda istenmeyen adamlar haline gelmişti. Gençliğe dönüş adı altında takıma kazandırılan Berke Özer ve Barış Alıcı da 2019-20'ye girerken başka ekiplere kiralık olarak gönderildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER