Fenerbahçe - Olympiakos maçında Livakovic'in çabası yetmedi! İsmail Kartal'ın değişiklikleri çok konuşuldu

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. 3-2 kaybettiği maçın rövanşında normal süresi ve uzatmaları 1-0 biten maçta penaltılarda mağlup olan Sarı-lacivertli takımda Livakovic'in performansı yarı final için yeterli olmazken teknik direktör İsmail Kartal'ın değişiklikleri de çok konuşuldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe - Olympiakos maçında Livakovic'in çabası yetmedi! İsmail Kartal'ın değişiklikleri çok konuşuldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, 3-2'nin rövanşında Olympiakos'u normal sürede 1-0 mağlup etti. Toplam skor 3-3'e gelince maç uzadı. Uzatmalarda gol sesi çıkmadı ve penaltılara geçildi. Penaltılarda rakibine 3-2 kaybeden Sarı-lacivertliler Avrupa'ya veda etti. Olympiakos ise yarı finalde Aston Villa'nın rakibi oldu. Maçtan öne çıkan detaylar şu şekilde...

İSMAİL KARTAL'DAN 3 DEĞİŞİKLİK! 6 AY SONRA İDEAL 11

İlk maçı deplasmanda 3-2 kaybeden sarı-lacivertli ekipte teknik direktör İsmail Kartal, Süper Lig’in 32’nci haftasında 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük karşılaşmasının ilk 11’ine göre 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam, savunmada Çağlar Söyüncü yerine Rodrigo Becao’ya, Serdar Aziz yerine Alexander Djiku’ya, orta sahada ise Rade Krunic yerine Sebastian Szymanski’ye forma verdi. Fenerbahçe’nin Olympiakos karşısındaki ilk 11’i şu isimlerden oluştu: Livakovic - Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Tadic, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dzeko.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER