Fenerbahçe-Olympiakos maçı sonrası ortaya çıktı! Bu sezon kabusu oldu, Bonucci penaltı için girdi ama...

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatmaları 1-0 biten maçta Olympiakos'a penaltılarda yenilerek Avrupa'ya veda etti. Sezon başından beri kaçırdığı penaltılarla eleştirilen sarı-lacivertliler, seri penaltı atışlarında sadece 2 penaltı atışından yararlanabildi. Penaltı atışları için oyuna alınan Bonucci'nin rakamları da dikkat çekti. İşte Fenerbahçe'nin bu sezonki penaltı performansı detayları...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe-Olympiakos maçı sonrası ortaya çıktı! Bu sezon kabusu oldu, Bonucci penaltı için girdi ama...

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos'u konuk etti. Normal süresi 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle biten maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda da gol olmadı ve penaltılara geçildi. Penaltılarda rakibine 3-2 kaybeden Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti.

Olympiakos kalecisi Konstantinos Tzolakis, bugüne kadar kariyerinde 18 penaltı golü yemiş ve 2 penaltı kurtarmıştı. Bugün Fenerbahçe’nin 3 penaltısını kurtardı. Fenerbahçe, kaçırdığı 3 penaltının 3’ünü de Tzolakis’in soluna attı. Sarı-lacivertlilerde Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Bonucci penaltı atışından yararlanamadı.

İşte Fenerbahçe'nin penaltı istatistikleri...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER