Fenerbahçe maçı öncesi Olympiakos'ta son durum: Mendilibar'ın takımında bir artı, bir eksi

Hürriyet'in Atina temsilcisi Yorgo Kırbaki, 3-2'nin rövanşında Fenerbahçe'nin konuk edeceği Olympiakos'ta son durumu yazdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe maçı öncesi Olympiakos'ta son durum: Mendilibar'ın takımında bir artı, bir eksi

Olympiakos, Ülker Stadyumu’na, Pire’deki Gergios Karaiskakis Stadyumu’nda oynanan ilk maçtaki hatalarını tekrarlamama ve skoru açan taraf olma hedefi ile çıkacak. Atina ekibinin Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma için Yunan Ligi’nde PAOK ile oynaması gereken play-off mücadelesi ertelenirken teknik direktör Jose Luis Mendilibar hafta sonunu dinlenerek geçiren oyuncularına, antrenmanlarda ısrarla ilk maçtaki hatalarını hatırlattı.

"3-2'Yİ KORUMAK İÇİN DEĞİL, KAZANMAYA GİDİYORUZ"

İspanyol çalıştırıcı, oyuncularına yarı finale çıkmak istiyorlarsa, ilk maçta özellikle ilk 10 dakika ve son 30 dakikadaki hatalarını tekrarlamamaları gerektiğini vurguladı. İstanbul’a skoru (3-2) korumak için değil, galibiyet için gideceklerini söyledi. Mendilibar, bugünkü maç ile ilgili planlarını, ilk maçta daha sonradan oyuna giren Ferdi, Fred ve İsmail Yüksek’in ilk 11’de yer almaları üzerine kurdu. Antrenmalarda Fenerbahçe’nin, kırmızı beyazlıların karşı yarı sahadaki presini kırıp kontratağa çıkması senaryosu defalarca uygulandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER