Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bazı kulüpler zikzak çiziyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF’nin erken seçime gitmesi için düzenlenen imza kampanyası ile ilgili önemli iddialarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bazı kulüpler zikzak çiziyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF seçiminin 18 Temmuz’dan erkene alınması amacıyla düzenlenen imza kampanyası ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Büyükekşi için, “Kesinlikle aday olmayacağım demişti, şimdi ‘Mayısta bakacağız’ diyor. Böl, parçala ve yönet anlayışıyla kulüpler arasına nifak tohumu ekti” ifadelerini kullanan Koç, şunları söyledi:

KULÜPLER DiK DURMALI

“Kulüpler dik durursa bölemez ama bazı kulüpler zikzak çizdiği için başarılı oldu. Futbol sektörünün nasıl garip, kindar, yalan söyleyen bir insanın elinde olduğunu anlatacağım. 18 Temmuz ortada yokken imza toplama süreci başladı. Zaman kazanmak için 18 Temmuz tarihi verildi. Ben aday olmayacağım, Avrupa Şampiyonası’na gideyim bırakacağım dediği için bazı kulüpler inandı. Belki de Türkiye’de en güvenilmez kurum TFF, en güvenilmez sektör de futboldur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER