Estetik bağımlısı yıldız bu uğurda servetinden oldu… Onu kimse durduramıyor: Oyuncak bebek gibi olana kadar devam!

Gösteri dünyası ünlülerinin geçirdiği estetik operasyonlar her zaman manşetlere taşınır, kimileri gençleşmek ya da tazelenmek için yaptırılan bu işlemleri beğenirken kimi ünlüler de bu konudaki tercihleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olur.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Estetik bağımlısı yıldız bu uğurda servetinden oldu… Onu kimse durduramıyor: Oyuncak bebek gibi olana kadar devam!

Tıptaki gelişmelerle birlikte çoğu zaman ünlü isimlerin yaptırdıkları bu işlemler fark edilmeyecek kadar ince dokunuşlar içerebiliyor.

Ancak bir ünlü var ki uzun yıllardır abartılı işlemlerle, bu işlemler için doktorlara döktüğü çuval dolusu parayla ve artık tanınmayacak hale gelen yüzüyle anılıyor.Estetik bağımlısı yıldız bu uğurda servetinden oldu… Onu kimse durduramıyor: Oyuncak bebek gibi olana kadar devam! - Resim : 1Katie Price estetik bağımlılığı yüzünden tanınmayacak hale gelmesi bir yana maddi anlamda da sıkıntıya düştü ve borçları yüzünden evini kaybetmek üzere

GEÇİRDİĞİ OPERASYONLAR ONU BAMBAŞKA BİR YAPTI... ESKİ HALİNİ HATIRLAYAN YOK!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER