Eşi Asya Can'ı katletmişti! Cani suç makinesi çıktı... Sosyal medya paylaşımları kan dondurdu

İstanbul Çatalca'da dün eşi Bahattin Can tarafından silahla vurularak öldürülen Asya Can (24) bugün Çatalca Kaleiçi Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cani Bahattin Can'ın 3 gün önce ise osyal medya hesabından eşi ile bir fotoğraf paylaştığı, ve 'Belki de cehennem cennete olan aşkından yanıyordur' yazdığı öğrenildi. Öte yandan Bahattin Can'ın 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Eşi Asya Can'ı katletmişti! Cani suç makinesi çıktı... Sosyal medya paylaşımları kan dondurdu

Olay, dün sabah saat 09.00 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi Bayır Sokak'ta meydana geldi. Asya Can ile eşi Bahattin Can arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Asya Can evi terk etmek istedi. O sırada Bahattin Can tabancayla önce karısını başından vurdu ardından aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Asya Can'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken Bahattin C. ise ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Bahattin Can'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER