Erdoğan’dan Özel’le görüşme yorumu: Siyaset yumuşama döneminde

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyareti hakkında “Bu adımın atılmasıyla siyasetin ülkemizde çok daha yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz. Ben de Özgür Bey’e ilk fırsatta böyle bir ziyaretin karşılığını yapacağımızı söyledim ki Türkiye’nin buna ihtiyacı var” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erdoğan’dan Özel’le görüşme yorumu: Siyaset yumuşama döneminde

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Küçükçamlıca’daki Çilehane Camisi’nde cuma namazı kıldı. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Özgür Özel’in önceki gün kendisini AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaretine ilişkin şunları söyledi:

OLUMLU BİR GELİŞME

“Bildiğiniz gibi Özgür Bey şu anda CHP’de genel başkan oldu ve genel başkan olduktan sonra böyle bir ziyareti kendisinin gerçekleştirmiş olması, iktidar ve ana muhalefet arasında aslında olumlu bir gelişme oldu. Bundan önceki süreçlerde maalesef bu tür adımlar atılmıyordu. Ve bu adımın atılmasıyla siyasetin ülkemizde çok daha yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz. Ben de Özgür Bey’e ilk fırsatta böyle bir ziyaretin karşılığını yapacağımızı söyledim ki Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Türk siyasetinin buna ihtiyacı var. Ve ilk fırsatta da bu ziyareti gerçekleştirerek Türkiye’de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum. Bu adımı da atacağız.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER