Erdoğan’dan İran-İsrail yorumu: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İran ve İsrail arasındaki ‘füzeli’ gerilime ilişkin “Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor. İran aynı şekilde farklı görüşler ortaya atıyor. Yani sahiplenme yok ve konuyla ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erdoğan’dan İran-İsrail yorumu: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkarak cuma namazı için Hz. Ali Camisi’ne geçti. Erdoğan, cami çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplarken özetle şunları söyledi:

IRAK’TAKİ GÖRÜŞMELER

“(Irak ziyareti) Irak ziyaretimiz aslında ertelenen bir ziyaretti. Seçim sonrası diye planladık ve şimdi seçim de bitti ve Irak’a olan bu ziyaretimizi inşallah gerçekleştireceğiz. Günübirlik bir ziyaret. Önce Bağdat, Bağdat’taki Sayın Cumhurbaşkanı’yla ve Başbakan’la yapacağımız görüşmelerden sonra oradan bir de Erbil ziyareti gerçekleşeceğiz. Erbil’de de Kuzey Irak sorunlarını, aynı zamanda merkezi yönetimle ilgili sorunları görüşme fırsatımız olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER