Erdoğan Yeşilyurt'tan samimi itiraflar! Beşiktaş'a transferi neden iptal oldu? Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay ve Nuri Şahin sözleri...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor forması giyen 30 yaşındaki başarılı futbolcu Erdoğan Yeşilyurt, Spor Arena’ya kariyeriyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. Özellikle Sivasspor’da oynadığı dönem hem Süper Lig hem de Avrupa Kupalarındaki etkileyici performansıyla adından söz ettiren yıldız futbolcu, Yiğidolar’daki dikkat çekici dönemini ve Beşiktaş’a iptal olan transferini de anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erdoğan Yeşilyurt'tan samimi itiraflar! Beşiktaş'a transferi neden iptal oldu? Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay ve Nuri Şahin sözleri...

2014 yılında MSV Duisburg’dan Altınordu’ya transfer olarak Türkiye kariyerine başlayan Erdoğan Yeşilyurt, 2018 yılında Sivasspor’a transfer oldu. Yiğidolar’da 168 maça çıkan ve 16 gol, 16 asistle oynayan Yeşilyurt, 1 Türkiye Kupası zaferi yaşadı. Bir dönem Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği 30 yaşındaki futbolcu, sezon başında Antalyaspor’a transfer oldu. Bek ve kanat pozisyonlarında görev yapabilen yıldız futbolcu; Sivasspor’daki dönemi, Rıza Çalımbay, Beşiktaş’a iptal olan transferi, Nuri Şahin, Sergen Yalçın, Antalyaspor ile Avrupa Kupası’nda oynama hedefiyle ilgili de konuştu. Erdoğan Yeşilyurt, teknik direktör Sergen Yalçın ile yaşadıkları tebessüm ettiren diyaloglarını da aktardı.

Antalyaspor forması giyen 30 yaşındaki futbolcunun açıklamaları şu şekilde:

“FUTBOLUN NE DEMEK OLDUĞUNU ALMANYA’DAKİ ALTYAPI SİSTEMİYLE ÖĞRENDİM”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER