Erdoğan grup toplantısında konuştu: Biz ‘bitti’ demeden bitmez

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün partisinin TBMM’deki grup toplantısında 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir, tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz ‘bitti’ demeden bitmez” diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erdoğan grup toplantısında konuştu: Biz ‘bitti’ demeden bitmez

AK Parti, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk TBMM grup toplantısını yaptı. Partisinin toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:

DEMOKRASİ BAYRAMI: “31 Mart’ta demokrasi bayramı olan seçimleri gerçekleştirdik. Aleyhte yürütülen onca kampanyaya rağmen ülkemiz sandık sınavından başarıyla çıktı. Burada en büyük takdiri yol ve dava arkadaşlarım hak ediyor. Partimize güçlü destek veren her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum.

BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR: 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurduğumuz Cumhur ittifakı seçimlerden alnının akı ile çıkmıştır. Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket ettiğimiz MHP’nin Genel Başkanı Sayın Bahçeli ve ülkücü kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Siyasetçinin milletin iradesini yok sayma, görmezden gelme hakkı yok. Sandığa giden tüm vatandaşlarımıza minnettarız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER