Emre Belözoğlu'ndan sert sözler: Bir lağım çukuru olduğunu düşünüyorum

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş golsüz berabere kalırken maçın ardından Teknik Direktörler Emre Belözoğlu ve Serdar Topraktepe açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emre Belözoğlu'ndan sert sözler: Bir lağım çukuru olduğunu düşünüyorum

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Takımıyla gurur duyduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Emre Belözoğlu, “Bugün Beşiktaş’a net bir üstünlük kuran oyuncu grubum vardı. İnşallah finale çıkan takım oluruz. Bu takımın çok daha iyi yerleri hak ettiğini düşünüyorum Bu sene kendi adıma üzgün olduğum yer, skorlar gelmedi. Çok fazla beraberlik var. Ama yine de oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER