Emiliano Martinez, Fransızları yine çıldırttı! İkinci sarı kartı gördü ama atılmadı, sebebi...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda geçerek yarı finale yükselen Aston Villa'da maça kaleci Emiliano Martinez damga vurdu. Dünya Kupası'nda Fransa'ya karşı sergilediği performansı, rakip takım ve taraftarları çıldırtmasını yine bir Fransa ekibine karşı tekrarlayan Arjantinli file bekçisi penaltılarda maçtaki ikinci sarı kartını gördü ancak oyundan atılmadı. Bu konudaki kural ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emiliano Martinez, Fransızları yine çıldırttı! İkinci sarı kartı gördü ama atılmadı, sebebi...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'nın forma giydiği Lille, 2-1 kaybettiği maçın rövanşında konuk ettiği Aston Villa'ya dramatik bir şekilde elendi ve Avrupa'ya veda etti.

Maçın 15. dakikasında Yusuf Yazıcı'nın golüyle öne geçen Fransa ekibi, rakibinden çok daha üstün oynadığı mücadelede 67. dakikada Andre ile skoru 2-0'a getirdi ve turu geçecek üstünlüğü yakaladı.

Maç boyunca çok kötü oynayan Aston Villa'da 87. dakikada sahneye çıkan Matty Cash, skoru 2-1'e getirdi ve maç uzadı. Uzatmalarda Aston Villa'nın daha çok pozisyonu olsa da gol olmadı ve penaltılara geçildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER