Elazığ'da ilginç olay! 6 gündür haber alınamıyordu... Evde uyurken bulundu

Elazığ’da komşularının haber alamadığı Cevdet Çiftçi (80), için ekipler harekete geçti. 6 gündür Çiftçi'ye ulaşılamadığı bilgisi üzerine adrese gelen ekiplerin dakikalarca evinin kapısını çaldı ama kapı açılmadı. İtfaiye ekiplerinin merdiven yardımıyla balkondan eve girmesinin ardından Çiftçi uyurken bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Elazığ'da ilginç olay! 6 gündür haber alınamıyordu... Evde uyurken bulundu

Olay, merkez Sarayatik Mahallesi Bosna Hersek Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan 7 katlı Çelikler Apartmanın 4. katındaki evde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Cevdet Çiftçi’den haber alamayan bir komşusu, 6 gündür ulaşamadıkları bilgisini 112 acil yardım ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çiftçi’nin komşuları olay yerine gelen ekiplere, yaşlı adama ulaşamadıklarını söyledi.

KAPIYI AÇMAYINDA EVİN BALKONUNDAN İÇERİ GİRDİLER

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER