Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, “Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım.” diyerek, karakteri “Umut” ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim

Kariyerinde 10 yılı geride bırakan ve Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri sevdiğine değinen başarılı oyuncu Ekin Koç Milliyet Sanat Dergisi yazarlarından Asu Maro’ya özel açıklamalar yaptı.

Koç, “Dizide beni heyecanlandıran hem karakter hem de hikâyenin epik unsurlar barındırması oldu. Böyle başkaldırı hikâyelerini severim. İçinde intikam öğelerini taşıyan yapımlar izleyici açısından da sürükleyici oluyor. Benim açımdan da Umut’un hem hipertimezi hastası olması ki o biraz oyuncaklı bir mesele hem de küllerinden doğan bir insanın hikâyesini takip etmek kulağa güzel geliyor.” dedi.

Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim - Resim : 1

“OYUNCULUK YAPIYORUM DEMEM BEŞ SENEMİ ALDI.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER