Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası

İŞİNSANI Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a  4 yıl hapis cezası

Uğur Akkuş ile Emre Akkuş’un Orion Jv Havacılık şirketinde 480 bin lira bedelli çek düzenlendiği iddia edilmişti. Şikâyetçi Ramazan Gedik, çekin karşılıksız çıkması nedeniyle ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan şikâyetçi olmuştu.

İstanbul Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın karar duruşması önceki gün görüldü. Uğur Akkuş’un avukatı, “Zararı gidermek üzere müştekiyle uzlaşmaya çalıştık. Ancak zararın beş katını istedi” dedi.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a  4 yıl hapis cezası - Resim : 1

Emre Akkuş’un avukatı ise “Müvekkilim, diğer sanık Uğur Akkuş tarafından dolandırılmıştır. Müvekkilin imzası taklit edilmiştir” diye savunma yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER